Accessoires

“De puntjes op de i”. Accessoires moeten duidelijk in lijn zijn met het sanitair, kranen en tegels. Een badkamer is pas echt af als de accessoires kloppen. Accessoires zijn er in diverse materialen, zoals: chroom, RVS, glas en keramiek. Alles kloppend in één design, bijvoorbeeld alles met ronde vormen in chroom en matglas, of juist alles in strakke vierkante vormen in RVS. Van handdoekhaakje tot borstelgarnituur, uw badkamer is helemaal af met accessoires.

Helemaal in zijn de staande accessoires. Wastafels, planchets en meubelen bieden plaats genoeg, dus geef ze de ruimte. Badkamerlampjes staan in een heel eigen licht. RVS of chroom, gecombineerd met mat opalineglas.

De eenheid van stijl komt terug in de accessoires, de wastafel en de spiegel. Eenvoud overheerst. Een ingetogen design valt steeds meer op. Niet alleen het uiterlijk is belangrijk maar vooral ook de functionaliteit. De zeepdispenser is inmiddels gemeengoed en nuttige nieuwkomers zijn de draadkorfjes en handige rekjes die aan uw glazen douchewand gehangen kunnen worden.

Spiegelkasten zijn niet meer alleen functioneel, maar mogen ook gezien worden. Strakke of juist afgeronde vormen, met ingebouwde verlichting en praktische stopcontacten.

Maar de details gaan nog veel verder. Wat dacht u bijvoorbeeld van een vochtbestendige TV of radio in uw badkamer?

Onze merken