Assortiment

In onze showroom vindt u een van de grootste tegelcollecties van heel Noord-Holland. Tegels worden veelal op grotere panelen en showroomvloeren getoond, zodat onze klanten een zo goed mogelijk beeld kunnen krijgen van de tegelvloer of tegelwand.

Onze collectie is altijd up-to-date volgens de laatste trends. Wat dacht u van tegels in beton-look, of tegels met een houtstructuur. Tegels met houtstructuur noemt men ook wel keramisch parket. Dit is bijna niet van echt hout te onderscheiden en neemt vele voordelen met zich mee, zo is het bijvoorbeeld onderhoudsvrij en zeer duurzaam. Deze tegels zijn leverbaar in diverse lengtes, en zijn er tegenwoordig zelfs al in lengtes van 170cm.

Momenteel zijn grote tegels zeer in trek. Hoe groter, hoe beter. Een veel gevraagd formaat zijn grote strakke vloertegels van 60x60cm, maaar grotere maten zijn uiteraard ook leverbaar.

Voor een landelijk interieur bent u bij ons ook aan het juiste adres. Nostalgische vloertegels met gehamerde randen, of gelegd in mooie patronen. Ook voor de welbekende portugese of marokaanse patroonvloeren kunnen wij mooie patronen voor u ontwerpen in vele uiteenlopende kleuren.

Tevens vindt u in onze showroom een assortiment natuursteen. Natuursteen is geschikt voor alle ruimtes, en wij geven u hierbij graag de juiste onderhoudstips om uw natuursteen in perfecte conditie te houden.

Naast onze uitgebreide tegelcollectie leveren wij ook alle verwerkings- en onderhoudsmiddelen. Onze adviseurs staan altijd voor u klaar om u advies te geven over het leggen en onderhouden van uw tegelvloer.

Onze merken