Assortiment

Bij Bakkum & Krook vindt u een van de grootste tegelcollecties van Noord-Holland. Door de constante vernieuwing in onze showroom bieden wij onze klanten de nieuwste trends op het gebied van wandtegels. In onze showroom vindt u tegels van de bekende merken, maar ook exclusievere series, aanbiedingen en ons basic huismerk.

Wandtegels zijn er in diverse soorten, maten en kleuren. Voor elke sfeer is er wel een passende wandtegel. Er zijn diverse basic witte wandtegels in uiteenlopende formaten, maar u vindt bij ons bijvoorbeeld ook nostalgische oudhollandse wandtegeltjes of modern glasmozaïek.

De huidige trend is nog steeds tegels van groot formaat. Ruimtes lijken optisch groter door de grote strakke oppervlakten. Horizontale accenten en decor strips versterken dit effect.

Wist u dat vloertegels ook op de wand geplaatst kunnen worden? Hier mee kunnen mooie effecten worden gecreëerd, door bijvoorbeeld de vloer door te laten lopen op de wand.

U kunt bij ons terecht voor diverse stijlen. Onze uitgebreide collectie wordt gepresenteerd op honderden panelen en in de diverse badkameropstellingen. Kom in onze showroom langs om inspiratie op te doen, of vraag een van onze adviseurs om advies.

Onze merken