Bad & Douchewanden

Omdat niet elke badkamer even groot is en de indeling vaak individueel wordt bepaald, zijn de meeste wanden in vele maten te krijgen. Sommige wanden kunnen gemakkelijk qua maat worden aangepast. Voor andere zijn speciale passtukken te koop. Rond, vrijstaand, halfrond, kwartrond, vijfhoek, rechthoek, nis; het aanbod aan verschillende typen is groot. De vorm van de wand sluit naadloos aan op de douchebak.

Ook in bad- en douchewanden is het assortiment groot. Naast vele vormen en maten is de keuze uit profielkleuren, profielsoorten, en glas eindeloos. Wilt u uw profielen graag in chroom, in lijn met de badkameraccessoires en kranen, of toch liever profielloos met RVS aansluitpunten voor een modern en ruimtelijk design? Houd uw badkamer optisch ruim door te kiezen voor een glazen wand, of kies voor privacy met bijvoorbeeld een baan matglas.

Ook voor op het bad zijn er diverse badwanden leverbaar. Deze zijn in de meeste gevallen weg te klappen zodat de ruimte open kan blijven, en het scherm alleen gebruikt hoeft te worden wanneer u dat nodig vindt.