Badkamer meubelen

Het is vaak dringen in de badkamer, een dubbele wastafel en een groot formaat wastafelblad zijn dan ook een uitkomst. Ook essentieel is veel praktische opbergruimte. In het moderne meubel wordt daarom alle ruimte zinvol benut. Door de ergonomische vormgeving ligt alles binnen handbereik en blijft er voldoende ruimte over in de badkamer om goed te kunnen bewegen.

De verschillende stijlen lopen zeer uiteen, maar voor wie niet direct op zoek is naar een uitgesproken klassiek of modern meubel, zijn er vele tussenwegen te bewandelen. Als de ruimte geen standaardoplossing toelaat of als u zelf de indeling van het meubel wilt bepalen, zijn er talloze losse elementen beschikbaar. Voor wie echt wat anders wil, zijn er de modulaire meubels. De structuur is open, wat extra ruimtelijk werkt.

De combinatie wastafelmeubel en keramiek wordt steeds hechter. De meubelen worden steeds vaker uitgevoerd en afgewerkt met nieuwe materialen, zoals MDF, aluminium, echt hout en fineer, glas, RVS. In de lijn van het overige sanitair worden er op- en inbouwwasbakken gemaakt. Voor het wastafelblad is er een grote keuze aan materialen, zoals mineraal materiaal, marmer en technisch marmer.

Onze merken