Kranen & Douchekoppen

Bij kranen kunt u denken aan de vertrouwde stijlen, zoals klassiek, modern, retro en hightech. Maar de variëteit is groter. In een hedendaagse badkamer is de luxe van een bijzonder mooie en vooral praktische kraan niet meer weg te denken.

Wat fantastisch is zijn de extra grote regendouches, de alles-in-één douchekolommen en de super-de-luxe douchepanelen. Wat opvalt is dat zijdouches met diverse soorten stralen steeds vaker worden toegepast. Ook zijn er tegenwoordig zelfs kranen in wit en zwart, of zelfs groen of knalroze! De keuze op het gebied van kranen is ongekend groot, zowel in uitvoering als budget.

Afhankelijk van uw persoonlijke wensen en omstandigheden valt de keuze op opbouw- of inbouwkranen. Niet in elke situatie is een bepaalde kraan of douche toe te passen, laat u dus goed informeren. Bijzonder is de nieuwe trend van driegats wastafelkranen, in wanduitvoering of als opbouwmodel. Inbouwkranen zijn er voor zowel bad, douche als wastafel.

Mooie kranen kunnen uw badkamer of toilet compleet maken. Kom naar onze showroom en laat u inspireren door de zeer uiteenlopende mogelijkheden op het gebied van kranen.

Kranen

Onze merken