Wasbakken en fonteintjes

De wastafel is een object op zich. Door de nieuwste productiemethoden zijn geheel nieuwe vormen mogelijk. De wastafel is de blikvanger, kies daarom juist voor een heel afwijkend design of een gewaagde stijlcombinatie.

Wastafels zijn er in diverse materialen, zoals keramiek, natuursteen, mineraalmarmer of moderne wastafelbladen van beton. Keramiek is tegenwoordig lang niet altijd wit, wat dacht u van mat zwart of misschien toch rood?

Wasbakken kunnen los aan de wand  hangen, of gecombineerd zijn met een badkamermeubel. Wat we tegenwoordig vaak terugzien in de badkamer is de opzet kom. De kom als blikvanger op uw badkamermeubel. Deze kommen zijn er in diverse uitvoeringen. Super strak mineraalmarmer, maar ook de grillige vormen van een riviersteen komen veel terug in de hedendaagse badkamer.

Ruimtes mogen gezien worden, hoe klein ze ook zijn. Daarom hebben wij voor u ook de mooiste fonteinen. Wit keramiek en toch misschien natuursteen? Is opbergruimte gewenst in het toilet, dan zijn er ook diverse fonteintjes met een onderkastje.