Heeft u een servicemelding?

Service gaat verder dan de voordeur. Mocht er onverhoopt toch iets niet geheel tot uw tevredenheid zijn, zullen wij alles in het werk stellen om één en ander te corrigeren. Heeft u vragen hieromtrent? Neem dan direct contact met ons via service@bakro.nl.

Geesterweg 10
1911 NB Uitgeest

E service@bakro.nl
0251-314750

Showroom

Service formulier

Wilt u een servicemelding maken? Mail ons op service@bakro.nl of vul het onderstaande formulier in en dan zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Lees hier alles over het onderhoud van uw sanitair!

Douchewand schoonhouden

Uw douchewand heeft vaak een coating waardoor het water er als het ware af rolt. Door het schoon te maken met een agressief schoonmaakmiddel zult u begrijpen dat u de coating steeds meer laat verwijderen. Als u de glazen wand steeds nadat er gedoucht is met een wisser afneemt voorkomt dit veel kalkafzetting.  Maak de douchewand schoon met warm water en een klein scheutje azijn maar nooit met antikalk. Om extra droging te creëren kunt u de deur een stukje open laten staan. Wij verkopen ons eigen merk schoonmaakmiddel in onze showroom welk niet agressief is en heerlijk ruikt.

Kranen onderhouden

Eigenlijk is er bij het schoonmaken van de kranen geen schoonmaakmiddel nodig, voorkom kalk afzetting door ze met een doek te drogen. Wanneer u wel een reinigingsmiddel wilt gebruiken zorg er dan voor dat u goed na spoelt met veel water, laat het middel niet te lang zitten op de kranen. Gekleurde kranen nooit met antikalk reinigen. Kijk naar de onderhoudstips van de fabrikant zelf.

Tegelvloer schoonmaken

Een tegelvloer kunt u het beste onderhouden door warm water met daarin een scheut azijn. Dit na het stofzuigen en de dweil steeds goed reinigen. Maak uw vloer nooit schoon met groene zeep of soorten allesreiniger, hier zit namelijk iets in wat u vloer wat vet van kan worden en dus glad. Voor natuursteen en marmer zijn speciale onderhoudsproducten in de handel.

Voorkom verstoppingen en lekkage

Reinig regelmatig het doucheputje of de draingoot door het deksel eraf te halen en inwendig schoon te maken. Lange haren in combinatie met zeepresten zorgen voor indikken van vuil en verstopping. Zet de douche nooit meteen uit na het afspoelen van zeep, zo blijven de zeepresten in het sifon. Spoel altijd nog even na met schoon water.
controleer ook regelmatig de voeg en kitnaden, als kit loslaat is de kans op lekkage aanwezig. Bij twijfel schakel een aannemer in.

De douche wordt niet warm

Begin met het controleren van de cv-ketel of de druk goed is (1.8 bar minimaal) en of deze goed is bijgevuld. Bij twijfel haal er een loodgieter bij. Als het niet aan de ketel ligt dan kan het aan het thermostatische onderdeel zitten in de kraan, dit is te vervangen en hoeft u misschien geen nieuwe kraan aan te schaffen.Let wel: om dit veelal te voorkomen adviseren wij om de thermostaatknop regelmatig van temperatuur te veranderen, van warm naar koud. Meestal staat deze in dezelfde stand en kan dan kalkafzetting krijgen waardoor de knop vast gaat zitten.