Service

Bakkum & Krook biedt een uitstekende service. Bij uw verbouwing van badkamer en toilet kunt u er voor kiezen om dit compleet uit handen te geven, zodat u er geen omkijken naar heeft. De uitvoering is in handen van vertrouwde installateurs en tegelzetters met veel ervaring en inzicht op het gebied van het plaatsen van sanitair, en het verwerken van wand- en vloertegels.

Voor al onze producten en diensten bieden wij u samen met onze leveranciers passende garantie, en verlenen wij samen met onze installateurs uitstekende service.

Ook voor vrijblijvende adviezen kunt u altijd in onze showroom in Uitgeest terecht. Onze adviseurs laten u graag diverse mogelijkheden zien, of geven u informatie en tips. Wat dacht u bijvoorbeeld van de beste onderhouds- en schoonmaakadviezen om zo lang mogelijk te kunnen genieten van uw sanitair en tegelwerk?

Indien gewenst kunnen wij ook altijd bij u langs komen om de huidige situatie te bekijken, om bijvoorbeeld een passende offerte te kunnen bieden, of te zoeken naar de beste oplossingen.